Uși

Pentru acasă | Pentru clădiri de mari dimensiuni

Rezidențial | Hoteluri | Clădiri de birouri | Medical | Instituții publice

UȘI DE INTRARE

UȘI GLISANTE DE STICLĂ

UȘI SPECIALE – OFFICE BUILDINGS

Credem în perfecțiune și facem totul pentru a o atinge în fiecare proiect.

ALSTERO – înseamnă, în materie de uși, îmbinarea perfectă dintre calitate și design. Portofoliul de lucrări nu este doar un argument al promisiunii de mai sus, ci și inspirație pentru lucrările tale viitoare.

DESIGN | CALITATE | UTILITATE

Usi, tamplarie de aluminiu, sticla, Alstero (4)

Calitate superioară

Usi, tamplarie de aluminiu, sticla, Alstero (14)

Izolare termică exemplară

Usi, tamplarie de aluminiu, sticla, Alstero (1)

Posibilități multiple de personalizare

Usi, tamplarie de aluminiu, sticla, Alstero (17)

Gamă largă de opționale

Background Image

Design

Elementul nostru de diferențiere cel mai puternic

Design-ul vizual perfect al ușii este creat prin coordonarea dintre tocurile ușilor, rame și materialele pentru umpluturi. Blatul ușii, integrat în cadrul foii de ușă, este elementul cel mai important atunci când îți dorești un design diferit, potrivit preferințelor tale!

În funcție de stilul pentru care optezi, punem la dispoziție o întreagă gamă de uși din aluminiu, cu diverse opțiuni de proiectare și design, folosind diverse materiale și culori: uși cu deschidere, înrămate, cu umpluturi încorporate sau montate de o parte și de alta a ușii, cu acoperiri metalice de culoare, finisaje anodizate de suprafață etc.

Selectează cu încredere soluția perfectă pentru proiectul tău!

Background Image

Izolare eficientă

Tehnologii avansate de izolare și ingineri care te îndrumă spre alegerea corectă

Ușile din profile de aluminiu Alstero au un grad de izolare ridicat, fiind ideale pentru îmbunătățirea echilibrului energetic al unei clădiri prin etanșarea perfectă cu podeaua și protejarea împotriva vântului și apei. Căldura este păstrată în interiorul casei în timpul sezonului rece, și afară în timpul sezonului cald. În acest fel, costurile de energie se reduc și, în același timp, vei contribui la protecția mediului înconjurător.

La Alstero vei găsi diferite opțiuni pentru prag dintre care poți alege, înălțimea minimă de instalare fiind de 20 de mm. Adâncimea de bază de 70 mm asigură un grad ridicat de stabilitate al ușii. Ajustările opționale permit ca aceasta să fie utilizată ca ușă multifuncțională.

Background Image

Siguranță

Cu ușile Alstero, siguranța nu este un sentiment, ci o certitudine

Ușile din profile de aluminiu Alstero sunt dotate cu sisteme de blocare tip state-of-the-art  și au posibilitatea să fie personalizate cu diverse opțiuni de montare. Conform standardelor europene și clasificării prin clasele de rezistență RC (WK), ușile Alstero oferă un nivel ridicat de protecție împotriva tentativelor de pătrundere prin efracție, putând fi dotate cu încuietori cu 1, 3 sau 5 puncte de blocare (siguranță până la clasa de rezistență RC3 (WK3)).

La cerere, putem adăuga bolțuri suplimentare cu gheare, într-un sistem de blocare în 3 puncte. Față de un sistem de blocare de bază, ușa este fixată cu un șurub cu gheare suplimentar, atât deasupra, cât și dedesubtul zăvorului principal.

Desigur, oferim recomandări personalizate pentru a pregăti un pachet de securitate adaptat nevoilor tale reale!

Background Image

Calitatea materialelor

Funcții numeroase care oferă confort și securitate

Furnizorii Alstero sunt lideri la nivel internațional pe piața ferestrelor, ușilor și fațadelor din aluminiu și nu numai. De la acces efectiv cu amprentă digitală, tastare cod sau cameră video și până la sistem de interfon și buton de apel, sistemul de management al ușii oferă o gamă largă de opțiuni de aplicare pentru siguranța locuinței tale.

Sistemele automate de deschidere și de închidere pe care le punem la dispoziție pot fi integrate în orice locuință și sunt ideale pentru ferestre, uși, sisteme glisante și căldura solară care controlează ciclurile de ventilație naturală ale luminii naturale, precum și pentru sistemele de umbrire dependente de lumina soarelui, care, în mod ideal sunt cuplate cu iluminarea internă, încălzirea și climatizarea.

Background Image

Încredere

Garanția că ai ales soluția optimă pentru proiectul tău

Citești aceste rânduri pentru că ești în căutarea unei soluții de încredere pentru proiectul tău. Alstero înseamnă încredere, deoarece:

  • avem o experiență vastă în domeniu;
  • oferim doar soluții de calitate superioară;
  • toți furnizorii noștri sunt companii de renume internațional;
  • suntem transparenți în colaborările pe care le realizăm.

Prețuri și detalii tehnice

Pentru mai multe informații și pentru a obține o fertă de preț contactează-ne folosind secțiunea ofertare.

UȘI AUTOMATE

Alstero oferă și soluții complete de automatizare a ușilor.