Luminatoare, cupole

Pentru acasă | Pentru clădiri de mari dimensiuni

Rezidențial | Hoteluri | Clădiri de birouri | Medical | Instituții publice
Luminatoare, cupole, sisteme de iluminare natuarala (4)

Profile de aluminiu pentru vitraje în plafon

Luminatoare, cupole, sisteme de iluminare natuarala (15)

Luminatoare din sisteme de policarbonat

luminatoare

Luminatoare tip cupolă

Luminatoare, cupole, sisteme de iluminare natuarala (13)

Luminatoare autoportante

Credem în perfecțiune și facem totul pentru a o atinge în fiecare proiect.

ALSTERO – în ceea ce privește soluțiile destinate iluminării naturale, reprezintă îmbinarea perfectă dintre calitate și eficiență. Portofoliul de lucrări nu este doar un argument al promisiunii de mai sus, ci și inspirație pentru lucrările tale viitoare. Iată o parte dintre soluțiile pe care le propunem.

DESIGN | CALITATE | UTILITATE

Iluminarea zenitală

Ideală pentru construcțiile industriale și casele pasive

Soluțiile de iluminare zenitală sau iluminare prin acoperiș prezintă o serie de avantaje, indiferent de mărimea clădirii: design interior aparte, consum redus de energie datorită iluminării naturale pe tot parcursul zilei, lumina este dispersată pe o suprafață mult mai mare comparativ cu iluminarea prin ferestre laterale, ajută la ventilație și la evacuarea fumului.

Acest tip de iluminare este ideal pentru casele pasive, dar și pentru clădirile destinate sectorului industrial.

Profile de aluminiu

Sisteme similare ca cele folosite pentru construcția fațadelor

Profilele de aluminiu destinate construcției ferestrelor și a fațadelor pot fi utilizate și în construcția luminatoarelor care oferă iluminare zenitală. Acestea izolează extrem de bine și nu permit apei, în anotimpurile ploioase, să pătrundă înăuntru.

Mai mult decât atât, aceste profile pot fi dotate, la cerere, cu sisteme de automatizare. Iluminarea cu ajutorul profilelor de aluminiu oferă un design modern, unitar clădirii, prin combinarea materialelor cu modelul de fațadă și tipul de ferestre folosite.

Luminatoare din sisteme de policarbonat, domuri

Ușor, rapid de instalat, rezistent

Acest tip de luminatoare utilizează sisteme de policarbonat, fiind o soluție accesibilă și la un preț competitiv de realizare a iluminării zenitale.

Sunt o opțiune bună datorită gradului ridicat de rezistență și structurii robuste și ultraușoare care permit o instalare rapidă. Policarbonatul a devenit unul dintre cele mai utilizate materiale pentru construcțiile expuse razelor solare din România, cum ar fi: cupole, domuri, luminatoare, tuneluri, verande, sere, panouri solare etc.

Luminatoare tip cupolă

Permit opțional ventilație, desfumare

În cazul în care ești în căutarea unor soluții de acoperire a deschiderilor (trape de fum, deschideri pentru ventilație etc.), cupolele din policarbonat sunt varianta optimă, putând fi confecționate până la o dimensiune maximă de 1700 x 2500 mm. Indiferent dacă proiectul vizează o hală, o sală de sport sau o clădire administrativă, luminatoarele tip cupolă oferă multă diversitate și flexibilitate, folosind o varietate de accesorii care se pot adapta la cerințele individuale.

 

Luminatoare autoportante

Sisteme modulare

Acest tip de luminatoare modulare nu necesită structură de susținere. Pot fi adaptate până la o lățime de 3 m și o lungime teoretic infinită, datorită construcției cu două capete și un număr de module centrale. Printre avantajele utilizării luminatoarelor autoportante regăsim: au o greutate de 10 ori mai mică decât cea a sticlei, oferă protecție deplină împotriva șocurilor mecanice, aduc un plus de lumină naturală și reduc costurile de energie.

Prețuri și detalii tehnice

Pentru mai multe informații și pentru a obține o fertă de preț contactează-ne folosind secțiunea ofertare.

UȘI AUTOMATE

Alstero oferă și soluții complete de automatizare a ușilor.