Background Image

Încrederea

Stă la baza activităţii noastre. Fiecare relaţie pe care o construim la Alstero: cea din interiorul echipei, cea cu furnizorii internaţionali şi cel mai important, cea pe care începem să o construim acum cu tine, ne dorim să aibă la bază încrederea reciprocă totală.

 

Ce facem noi în acest sens

  1. Suntem profesionişti – avem furnizori globali – Schüco, Record, Blasi, Comunello etc. avem ingineri cu multă experienţă şi cel mai important, oameni care iubesc ceea ce fac, oameni care îşi asumă rolul de a construi România de mâine şi care lucrează în fiecare zi cu pasiune şi cu responsabilitate.
  2. Comunicăm constant și eficient  – încă de la început facem estimări corecte şi reale pentru costuri, materiale, timp de execuţie.
  3. Oferim soluții tehnice adaptate nevoilor tale – facem o analiză detaliată a proiectului, oferim detalii despre soluţiile pe care le punem la dispoziție (provenienţă, calitate, despre standardele pe care le întrunesc şi despre rezultatul proiectelor în care au fost deja folosite) și găsim împreună varianta cea mai avantajoasă.
  4. Ne ţinem de cuvânt – da înseamnă da şi nu înseamnă nu. Astfel, ceea ce promitem se întâmplă și nu ne asumăm responsabilități pe care nu le putem duce la bun sfârșit. Majoritatea clienților au apreciat promptitudinea noastră și încadrarea în termenele de execuție.
  5. Site-ul nostru – prezintă transparent şi obiectiv soluţiile pe care le oferim prin prisma experienţei noastre şi a partenerilor noştri.

Ce poţi face tu în acest sens

Încrederea se construieşte pe fapte. Te invităm la sediul nostru pentru a vorbi despre proiectul tău, pentru a-ţi răspunde la întrebări şi a face cunoștință cu membrii echipei Alstero.

Echipa Alstero

Fără încredere noi nu am fi ajuns azi aici. Încrederea este elementul care va ajuta sectorul construcțiilor din România să progreseze.