Ferestre

Pentru acasă | Pentru clădiri de mari dimensiuni

Rezidențial | Hoteluri | Clădiri de birouri | Medical | Instituții publice

PENTRU ACASĂ

PENTRU CLĂDIRI MARI

Credem în perfecțiune și facem totul pentru a o atinge în fiecare proiect.

ALSTERO – oferim o gamă variată de ferestre pentru clădiri mari și case particulare, ce îmbină perfect calitatea și designul. Avem un portofoliu vast de proiecte și oferte, inspirație pentru viitoarele tale lucrări.

DESIGN | CALITATE | UTILITATE

Ferestre, tamplarie de aluminiu, Alstero (4)

Calitate superioară

Usi, tamplarie de aluminiu, sticla, Alstero (14)

Izolare termică exemplară

Ferestre, tamplarie de aluminiu, Alstero (9)

Posibilități multiple de personalizare

Ferestre, tamplarie de aluminiu, Alstero (16)

Siguranță

Izolare eficientă

Sistem de ferestre din aluminiu, izolat termic

Pe lângă libertatea în design, ferestrele Alstero asigură o eficiență energetică maximă, ce reduce semnificativ costurile de energie, pe toată durata anului. O parte din izolarea termică a ferestrelor Alstero este realizează printr-o zonă lărgită de izolație cu bare izolatoare umplute cu spumă, o garnitură de centru optimizat și un nou tip de izolație termică în rabat de geam.

În funcție de tipul de fereastră din aluminiu pentru care optezi, combinăm soluții de izolare eficientă, arhitecturale și de design într-un singur sistem: un nivel ridicat de izolare termică, lățimi ale marginilor înguste, contururi de aerisire vizibile, dar și ascunse, fiting-uri electromagnetice manuale sau integrate clasic pentru ferestre care se deschid spre interior și spre exterior etc.

DESIGN

Ferestre ce combină arhitectura, design-ul și funcționalitatea

Punem la dispoziție o gamă variată de ferestre din aluminiu, proiectare astfel încât să se încadreze perfect cu designul interior și exterior al clădirii.

Ferestrele Alstero mențin o linie de design uniformă, care se potrivește cu linia ușilor de intrare și a ușilor glisante, sunt dotate cu unități de deschidere mecanice și electronice ușor de operat și au un aspect de înaltă calitate, cu un design funcțional.

Siguranță

Siguranța este despre certitudinea că ești bine protejat

Credem că senzația de sigur este despre certitudinea că ești bine protejat – de vânt și de vreme, precum și de posibili răufăcători. Am creat pentru ferestrele Alstero sisteme eficiente care asigură siguranța ta, fie că ești acasă, la birou sau într-un spațiu public.

Sistemele de siguranță pentru ferestrele Alstero sunt ușor de operat, cu setări variabile, au un mâner atractiv cu încuietoare sau cu buton și sunt modulare, având un nivel ridicat de protecție, până la clasa de rezistență 3 (RC3).  

Calitatea materialelor

Economisești energie și ai parte de un confort sporit

O singură apăsare a unui buton este suficientă pentru deschiderea și închiderea ferestrelor. Tehnologia de construcție pe care o punem la dispoziție oferă o gamă largă de soluții posibile atât pentru case particulare, cât și pentru clădiri mari.

Ferestrele Alstero mai prezintă un avantaj: se pot deschide automat pentru aerisire și se închid automat în cazul vremii nefavorabile, fiind controlate de centrala meteo. Calitatea materialelor folosite în construcția ferestrelor Alstero asigură un climat interior plăcut, economie de energie, securitate și confort.

Încredere

Oferim soluții optime pentru proiectul tău

La Alstero oferim soluții de încredere pentru proiectul tău. Pentru noi, încrederea înseamnă:

  • experiență uriașă în domeniu
  • soluții de calitate superioară
  • furnizorii – companii de renume internațional
  • transparență în colaborările realizate
  • atenție la detalii – fiecare proiect este o dorință de a atinge perfecțiunea

 

Prețuri și detalii tehnice

Pentru mai multe informații și pentru a obține o ofertă de preț contactează-ne folosind secțiunea ofertare.

UȘI AUTOMATE

Alstero oferă și soluții complete de automatizare a ușilor.