Fațade din aluminiu

Rezidențial | Hoteluri | Clădiri de birouri | Medical | Instituții publice

Hoteluri | Clădiri de birouri | Medical | Instituții publice

CASE ȘI CASE PASIVE

CLĂDIRI DE BIROURI, HOTELURI, SPITALE

Și în materie de fațade oferim soluții complete: fațade ventilate, sisteme parametrice, pereți cortină, parasolare pentru fațade.

ALSTERO – în materie de fațade ne diferențiază experiența și dorința de a face lucrurile perfect. Suntem departe de a fi cea mai mare firmă din piață, însă suntem echipa de oameni pasionați care a realizat toate proiectele cu dedicare totală. Proiectele de până acum, fie că sunt din zona business sau rezidențială, demonstrează dorința noastră de a da totul și de a atinge perfecțiunea. 

DESIGN | CALITATE | UTILITATE

Schüco – este furnizorul de soluții pentru fațade și pereți cortină. Cu peste 4600 de angajați, 12000 de parteneri activi în peste 80 de țări, Schüco este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme de ferestre, uși și fațade de înaltă calitate, realizate din aluminiu și oțel. 

DESIGN | CALITATE | UTILITATE

Fațade pentru case și pentru case pasive

Design modern, rapiditate în construcție, durabilitate

Fațadele din aluminiu Alstero pentru case și case pasive satisfac în totalitate standardul casei pasive fotovoltaice integrată în construcție pentru producerea de energie solară.

Punem la dispoziție diverse tipuri de finisaje pentru un design modern, aparte. Sistemul cu care acestea au fost proiectate și construite asigură fiabilitate în proiectare și costuri mult mai reduse față de soluțiile de modernizare convenționale. Printre funcțiile de automatizare care au fost îmbunătățire, regăsim: ventilație integrată pentru recuperarea de căldură, automatizare ferestre, sisteme de umbrire solară cu motor, controlul componentelor fără cablu, iluminare cu LED-uri etc.

Produsele sunt certificate pentru construcțiile caselor pasive și oferă un grad ridicat de siguranță.

Galerie foto case cu sisteme Schüco

Fațade pentru hoteluri

Eleganță și identitate puternică

Oferim soluții variate pentru fațade arhitecturale destinate construcției clădirilor de mari dimensiuni. Fațadele arhitecturale pe care le punem la dispoziție pentru construcția hotelurilor au un aspect elegant, datorită modului de îmbinare a profilelor portante și a plăcilor de presiune.

Credem că este important ca produsele alese să respecte o serie de beneficii care să ofere siguranță, confort și estetică: rezistența la foc, protecția și izolarea termică, timpul de montare, economisirea energiei la standardele actuale etc. Sistemele Schüco pun la dispoziție panouri livrate cu tot necesarul de fiting-uri și accesorii schelet. Modalitatea de montaj are drept avantaj reducerea semnificativă a timpului de construcție prin montarea în paralel a construcției interioare.

Galerie foto case cu sisteme Schüco

Fațade pentru spitale

Sectorul medical – un sector special cu o serie de elemente specifice

Pentru sectorul medical recomandăm sisteme testate în ceea ce privește izolarea termică și consumul redus de energie, precum pereții cortină și fațadele ventilate.

În alegerea fațadei pentru clădirile din sectorul medical vă sugerăm să țineți cont de o serie de beneficii: fațada trebuie să fie rezistentă la foc și la tentativele de efracție, glonț etc., trebuie să aibă integrată disimularea unui dispozitiv de trăsnet conductor, luminatoarele să fie ușor combinate cu diversele tipuri de fante de acoperiș, instalarea să fie rapidă și ușoară. Un tip de fațadă care îndeplinește o mare parte dintre aceste condiții este fațada Schüco FW 50+.HI.

Galerie foto case cu sisteme Schüco

Clădiri de birouri

Domeniul cu cel mai mare potențial în România

Sistemul parametric de proiectare Schüco oferă libertate maximă dezvoltatorilor, inclusiv în ceea ce privește domeniul clădirilor de birouri.

În cazul în care optezi pentru o geometrie complexă a fațadei, cu un design aparte, oferim metode de proiectare parametrice prin care vizualizăm împreună fiabilitatea punerii în aplicare a proiectului. Mai mult decât atât, sistemul oferă sprijin eficient de-a lungul întregului proces de proiectare și fabricare. Poți verifica chiar tu fiabilitatea de proiectare aici.

Galerie foto case cu sisteme Schüco

Alte clădiri

Educație, dealeri auto, instituții publice, centre sportive, centre de cercetare etc.

Indiferent de tipul de clădire, punem la dispoziție o gamă largă de tipuri de fațade care includ fațade ventilate, sisteme parametrice, pereți cortină, parasolare pentru fațade.

Dacă ești în căutarea unor soluții de sisteme eficiente de newbuilds și de renovare a clădirilor eficiente energetic, punem la dispoziție fațade ventilate care au un randament ridicat, în special pentru zonele opace mari. Astfel, indiferent de proiect, fațadele sunt transformate în centrale electrice solare, cu un consum minim de timp și materiale.

Scrie-ne despre proiectul tău pentru a găsi împreună soluția potrivită!

Galerie foto case cu sisteme Schüco

Prețuri și detalii tehnice

Pentru mai multe informații și pentru a obține o fertă de preț contactează-ne folosind secțiunea ofertare.

Fațade

Alstero oferă și soluții complete pentru sisteme de fațade.