DESPRE NOI

Credem în oameni, la Alstero este importantă echipa și modul în care ea interacționează cu tine. Punem suflet în proiecte și încercăm să atingem perfecțiunea în fiecare dintre ele. Ne plac lucrurile simple și ne zbatem în fiecare zi să simplificăm totul, simplitatea înseamnă perfecțiune. Avem parteneri internaționali de renume. La baza activității noastre stă încrederea.

Valorile noastre:

  • Încrederea
  • Pasiunea
  • Coeziunea
  • Comunicarea

Trebuie să îl amintim aici pe Stelian, probabil că deja l-ai cunoscut. El este omul care aduce energie în echipa noastră, cel care ne trage înainte și cel care ne atrage atenția atunci când ne îndepărtăm de la valorile noastre.

Aluminiul, de departe cel mai utilizat material din lume după fier, este cu adevărat important în viața noastră prin combinația de proprietăți pe care o are: rezistență și durabilitate mare în timp, se pretează la fațade și are un design modern, este mai ieftin,  prezintă o varietate de profile și forme, nu are nevoie de o structură complicată în procesul de construcție.

Noi, ALSTERO, ne propunem să îți oferim soluțiile potrivite pentru proiectul tău în ceea ce privește tâmplăria de aluminiu și soluțiile complementare, având deja o experiență de peste 15 ani în domeniu.

 ÎNCREDERE

De ce să alegi Alstero?