Automatizări ferestre

Acasă | Centre de birouri | Hoteluri | Medical

Hoteluri | Clădiri de birouri | Medical | Instituții publice

PENTRU DESCHIDERI CLASICE

PENTRU FERESTE PIVOTANTE

PENTRU CUPOLE

Credem în perfecțiune și facem totul pentru a o atinge în fiecare proiect.

ALSTERO – oferim o gamă variată de ferestre pentru clădiri mari și case particulare, ce îmbină perfect calitatea și designul. Avem un portofoliu vast de proiecte și oferte, inspirație pentru viitoarele tale lucrări.

DESIGN | CALITATE | UTILITATE

COMUNELLO – este o companie italiană care a fost înființată în anul 1965 și operează la nivel internațional, prin intermediul unei rețele de distribuitori și calificați profesioniști în mai mult de 80 de țări. Lider pe piața de mânere și de realizare a colțurilor de articulații, Comunello pune la dispoziție o gamă variată de produse proiectate și realizate conform standardelor europene.

DESIGN | CALITATE | UTILITATE

AUTOMATIZĂRI CU LANȚ

Pentru greutăți și dimensiuni mici și medii

Acest tip de automatizare este construit, în special, pentru ventilație, fiind o ramură a sistemelor de control dedicată greutăților și dimensiunilor mici și medii. În funcție de posibilitatea de alimentare, oferim două variante de alimentare: de 230 Vca și 24Vdc. Deschiderea asigurată de tipul de automatizare cu lanț al ferestrelor este rapidă:  9 – 21 mm pe secundă. 

Alte beneficii: sunt silențioase indiferent de tipul de montaj ales, există o gamă completă de accesorii pentru fixare, materialul principal folosit este aluminiu, ce permit o montare ușoară pe rama geamului, pervaz sau care poate chiar să fie încorporată în acestea.

comunello-frameautomation-smart-03

SMART

comunello-frameautomation-liwin_l25-02

LIWIN L25

comunello-frameautomation-liwin_l25-02

LIWIN L35 / L35 RADIO

comunello-frameautomation-liwin_l25-02

LIWIN 110V

AUTOMATIZĂRI FERESTRE CU TIJĂ ȘI CREMALIERĂ

Pentru greutăți și dimensiuni medii și mari

Forța de acționare a acestor actuatoare oferă deschideri de 180-1000 mm, tija de acționare și accesoriile de fixare fiind realizate din materiale inoxidabile. Automatizările cu tijă și cremalieră pot fi adaptate pentru toate tipurile de deschideri: ferestre cu balamale superioare și inferioare, trape de fum, jaluzele și obloane, luminatoare și cupole, sistemele de ventilație.

Mai mult decât atât, motoarele cu tijă și cremalieră oferă siguranță cu ajutorul sistemelor electronice pentru detectarea capetelor de cursă și pentru oprire în poziție intermediară. În cazul în care sistemul necesită o forță mai mare de acționare, punem la dispoziție motoare și accesorii pentru cuplare în paralel cu una, două sau mai multe tije de acționare.

comunello-frameautomation-fast-02

FAST

comunello-frameautomation-raywin_r20-03

RAYWIN

comunello-frameautomation-airwin_a45-02

AIRWIN

comunello-frameautomation-airwin_a_mech-02

AIRWIN  A MECH

Control prin telefonul mobil

Ai control deplin de pe telefon și tabletă

Dacă ai uitat geamul deschis, de acum încolo nu ar trebui să mai fie o problemă! Le poți închide în siguranță de la birou sau de pe drum!

Automatizările pentru ferestre Alstero sunt dotate cu o serie de funcții moderne și inovatoare, precum: controlul prin telefonul mobil, indiferent de locul în care te afli, sincronizarea motoarelor, legătura cu sistemele de management ale clădirilor etc. 

Design

Design plăcut și modern

Produsele de automatizare a ferestrelor au un design modern și o serie de funcții inovatoare. Am ales o gamă de produse moderne, cu linii fluide, culori variate, disponibile pentru telecomenzi și finisaje impecabile. Experiența de lungă durată a furnizorului nostru pentru automatizări ferestre este însoțită de un proces amănunțit de research și design prin care produsele au fost testate și realizate de-a lungul timpului.

Calitate superioară

Produs realizat în Italia ce respectă standardele europene de calitate

Sistemele automate de deschidere și de închidere pe care le punem la dispoziție pot fi integrate în orice locuință și sunt ideale pentru ferestre, uși, sisteme glisante.

Acestea ajută la controlul ciclurilor de ventilație naturală ale luminii naturale și ale sistemelor de umbrire dependente de lumina soarelui, care, în mod ideal sunt cuplate cu iluminarea internă, cu încălzirea și climatizarea. Comunello este un furnizor de origine italiană care pune la dispoziție automatizări realizate la standarde europene de calitate.

Alstero – soluția potrivită

Inginerii noștri te vor ajuta să alegi soluția potrivită pentru proiectul tău

Ne dorim și încercăm să punem la dispoziție soluții viabile, potrivite nevoilor tale, indiferent de gama de produse pentru care optezi sau tipul de proiect pe care îl implementezi. Credem că doar cunoscând cu adevărat provocarea cu care clientul nostru se confruntă putem oferi soluții pe măsură.   

Suntem deschiși la propuneri și ne plac provocările. De aceea, insistăm să ne scrii, să ne povestești despre proiectul tău și să căutăm împreună soluțiile cu adevărat relevante. Inginerii noștri vă stau la dispoziție pentru orice alte detalii tehnice sau comerciale!

Prețuri și detalii tehnice

Pentru mai multe informații și pentru a obține o fertă de preț contactează-ne folosind secțiunea ofertare.

Catalog

Descarcă aici Catalogul Comunello, conține detalii tehnice, gama completă de produse și de opționale.

Fațade

Alstero oferă și soluții complete pentru sisteme de fațade.